3 d’abr. 2007

Pastís de Nous amb Xocolata Calenta

Ingredients per a un pastís d'unes 10 racions:

4 ous
50 grs de farina integral
200 grs de nous picades
125 grs de mantega
150 grs de sucre de canya
8 grs de llevat

Per a la xocolata:

50 grs de cacau pur en pols
150 grs de sucre de canya
1/2 l de llet
2 cullerades de farina fina de panís
50 grs de mantega

Manera de preparar-ho:

Separem els rovells de les clares, les quals hem de muntar a punt de neu.
Batem els rovells amb el sucre, hi afegim la farina, la mantega desfeta i les nous picades. Ho barregem bé i hi afegim les clares muntades a punt de neu amb cura no baixin de volum.
Suquem un motlle de forn, hi posem la pasta i la deixem coure durant 45 minuts a 170º-180º.

Preparem la xocolata ficant en un pot tots els ingredients en fred, i la remenem constantment amb el batedor fins que comenci a bullir. Al final de la cocció, hi incorporem la mantega.

Desmotllem el pastís, podem posar la xocolata per sobre o la servim amb el pastís.

NOTA: és molt fàcil de fer i és bonissim.
la recepta és del Restaurant Vegetarià Paradís de Lleida

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada