10 de jul. 2007

Amanida de Pollastre



Aquesta amanida és fresca i cremosa.

Ingredients (4 persones): 

  • 2 petxugues de pollastre,
  • 1 enciam,1 pastanaga, 
  • 1 llauna petita de pinya al natural, 
  • 1 tassa de salsa maionesa, 
  • un mica de canyella en pols,
  • 1 poma, 
  • 1 culleradeta de mostassa, sal i oli.

Preparació:

  1. Daurar les petxugues de pollastre en una paella, amb poc oli, prèviament les haurem salt i tallats a trosets. 
  2. Netejar i secar bé l'enciam. Pelar i ratllar la pastanaga. Pelar i trocejar la poma i la pinya. 
  3. Mesclar la mostassa amb la salsa maionesa i una mica de canyella. 
  4. Mesclar la maionesa obtinguda amb tots els ingredients, a excepció de l'enciam. Posar l'amanida sobre un llit d'enciam.

Aquesta recepta no és meva, la vaig treure d'una revista, però també l'he fet i és molt bona.

Bona Cuina!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada