Arròs amb Sípia, Ceps i Gambes




Aquesta recepta l'he tret de la revista DESCOBRIR CUINA de la que soc lectora habitual. L'he provada i es bonissima.


Ingredients :

8 Gambes
100 grs de bolets ceps secs
12 sipietes
1/2 Kg de peix per al fumet
1 all tendre
1 ceba tendra
1 pastanaga
1 porro
320 grs d'arròs
3 cebes
1 pebrot verd
oli d'oliva,aigua, sal


Per a la picada: 1 grà d'all, julivert.

Preparació:

Per fer el fumet de peix poseu oli en una olla i afegiu-hi les verdures. Incorporeu-hi els bolets secs, els caps de les gambes, el peix de roca (caps de rap,crancs de riu, galeres...). Després afegiu aigua, tapeu l'olla i deixeu bullir 20 min.

Per fer el sofregit de l'arròs poseu ceba i pebrot verd en una paella i deixeu-ho coure a foc lent. Quan estigui gairebé fet, afegir les sipietes. Després afegiu-hi els ceps remullats. Doneu-hi quatre voltes i afegir l'arròs. Incorporeu 1/2 litre de brou per persona i deixar-ho coure durant 20 min. a foc viu.

Mestrestant feu una picada d'all i julivert.Quan faltin 2 min per retirar l'arròs del foc. afegiu una mica d'aigua dels ceps que haureu reservat de bullir, les gambes pelades i la picada. Barreja bé.Finalment apagar el foc i deixeu reposar l'arròs.

Comentaris

  1. Haig de probar aquesta recepta.

    No aconsegueixo que hem quedin bé els arrosos, crec que me l'apunto i el proxim dia la faig, a veure si obtinc un bon resultat. Ja et diré que tal.

    Bon profit,

    Abel Singla

    ResponElimina
  2. Haig de probar aquesta recepta.

    No aconsegueixo que hem quedin bé els arrosos, crec que me l'apunto i el proxim dia la faig, a veure si obtinc un bon resultat. Ja et diré que tal.

    Bon profit,

    Abel Singla

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars