10 de jul. 2007

Magret d'ànec amb salsa de cireres


M'encanta el magret d'anec, quedà deliciós i és molt fàcil de fer.

Ingredients:
2 pits d'ànec
sal
pebre

Per a la salsa:
1/2 kg de cireres sense pinyol
1/4 l. de caldo
1/4 l. de vi negre
fècula de blat de moro i aigua

Preparació:
Fem uns tallls en forma de creu sobre la pell dels pits d'ànec. Salpebrem i daurem en una paella, posar-los primer per el cantó de la pell i no hi poseu ni una gota d'oli, quan estigui la pell daurada doneu la volta. Retirem i reservem, una vegada que hagin agafat color. A la mateixa paella i sense retirar el greix, incorporem les cireres, el caldo i el vi negre, deixem-ho reduir durant uns 10 minuts. Dissolem una mica de fècula de blat de moro en aigua i ho afegim a la salsa perquè s'espesseixi, si la voleu més lleugera no hi poseu la fècula. Abans de servir-ho , fiquem la carn al forn uns 5 minuts. Retirem els pits i els filetegem. Servir la acompanyada de la salsa de cireres.

Ja em direu que us ha semblat. Aquesta recepta l'he recollit d'una revista que tenía per casa, jo l'he fet i és molt bona.

Bona cuina!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada