27 d’oct. 2007

STEAK TÀRTAR DE VEDELLA PLANXAT AMB FOIE

Ingredients per a 4 persones:

700 gr de culata de vedella picada
2 cullerades de vinàgre balsàmic
2 cullerades de salsa de soja
1 gotet de vi dolç del Priorat
1 tòfona
300 grs de fetge d'ànec
1 safata d'alfals germinat
pell de taronga
pebre negre
sal

Per a la vinagreta:
1 culleradeta de mostassa
oli d'oliva verge
vinàgre balsàmic
sal i pebre

Preparació:
Per fer l'steak poseu la carn picada en un bol i afegiu el vinàgre balsàmic, la salsa de soja, el vi dolçs, la sal, el pebre i la tòfona ratllada. Remeneu-ho.
Per fer la vinagreta, barregeu el vinàgre, la sal, el pebre i la mostassa en un bol i remeneu. Aneu afegint l'oli mentre continueu remenant.
Tot seguit, col-loqueu l'steak en un motllo circular sense fons.Poseu l'alfals germinat al voltant i la pell de taronja ratllada. Després, regueu-ho tot amb la vinagreta.
Per acabar, cobriu l'steak amb filets prims de fetge d'ànec i salpebreu. Finalment, desemmotlleu i cremeu el fetge d'ànec amb una pala ben roenta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada