17 de nov. 2007

FLAM DE COCO


Un flam exquisit i fàcil de fer, ja que només es fer servir el microones.

Ingredients:

3 ous

4 cullerades de llet condensada

300 grs de coco ratllat

100 grs de sucre

1 cullerada de mantega

Bateu els ous; afegiu-hi el coco- guardant-ne una mica- i la llet condensada. Remeneu-ho bé.

Unteu un motlle rectangular amb mantega i poseu-hi la mescla.Intriduïu-ho al microones a mitja potència, 10 minuts.Comproveu si està quatllat.

Poseu el sucre amb una cullerada d'aigua en un recipient, al forn, durant 2 minuts. Quan el caramel sigui líquid, deixeu-lo reposar 5 minuts, afegiu-hi una mica d'aigua, remeneu-ho bé i banyeu el flam. Empolseu-hi coco ratllat.

Aquesta recepta l'he tret del llibre "El Gran Llibre de la Cuina de les Àvies" de Jaume Fàbrega de la editorial La Magrana.

Jo l'he fet aquesta tarda i així ha quedat.

1 comentari: