30 de nov. 2007

PASTISSETS DE FORMATGE I MADUIXES AMB SALSA DE XOCOLATA

Ingredients:
250 grs de formatge Mascarpone, 1 culleradeta d'extracte de vainilla, ratlladura de taronja gran, 4 cullerades de sucre glass, 85 grs de làmines d'ametlles torrades, 2 nectarines madures sense os i tallades a làmines, 100 grs de maduixes tallades en fines làmines.
Per a la salsa: 100 grs de xocolata negre, 140 ml de nata per a muntar, 25 grs de mantega-

Preparació:
Cobrir l'interior de 4 motlles (150 ml) amb paper film. Batre el formatge Mascarpone fins que tingui una consistència suau i cremosa. Afegir l'extracte de vainilla, la ratlladura de taronja i el sucre glass i mesclar bé fins obtindre una mescla homogènia. Afegir 50 grs de làmines d'ametlla i tornar a mesclar amb cura. Omplir els motlles amb la crema de formatge i les làmines de les fruites. Posar a la nevera 1 hora mínim. Per a la salsa, posar al bany maria la xocolata ratllada amb la nata i la mantega, quan estigui fos afegir 2 cullerades d'aigua calenta i mesclar. Treure els motlles, desmot llar-los i col.locar sobre els plats. posar-hi les làmines d'ametlles que havien sobrat sobre cada pastisset i tirar-hi per sobre la salsa de xocolata temprada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada