25 de nov. 2007

SORBET DE LLIMONA AL CAVA

Sorbet ideal per postre dels grans àpats de NADAL.

Ingredients:
  • Suc de 8 llimones
  • Mig Litre de llet
  • 200 ml de nata líquida
  • 8 cullerades de sucre
  • gel picat
  • 1 mica de cava al gust
Preparació:
  1. Batre junts el mig litre de llet, amb el suc de llimona, la nata líquida, el cava i el sucre.
  2. Deixar reposar a la nevera. Abans de servir, afegir el gel lleugerament picat i batre de nou procurant que el gel quedi picadet però no desfet del tot.
La batedora que utilitzeu cal que sigui adeqüada per a picar gel o bé l'haureu de picar abans
perquè la batedora no es trenqui.

Recepta per a 4 persones.

2 comentaris:

  1. Sembla que falta text, el podeu mirar? Gràcies.

    ResponElimina
  2. ja està modificat...gràcies per avisar-me BONES FESTES
    Carme ( autora de LA BONA VIDA)

    ResponElimina