29 de nov. 2007

TORRO DE MASSAPÀ I TARONJA








Ingredients per a 4 persones:

250 grs (10 barretes) de xocolata Nestlé Postres
300 grs de sucre llustre
200 grs d'ametlles crues mòltes
100 grs de nous pelades
3 rodanxes de taronja confitada
1 clara d'ou.


Preparació:
Foneu la xocolata trossejada. Per fer-ho, podeu optar pel bany maria o bé al microones. Tritureu les nous i barregeu-les amb les ametlles, el sucre i la clara d'ou. Afegiu-hi la taronja tallada a quadradets molt petits i tres quartes parts de la xocolata fosa. Removeu-ho fins que obtingueu una massa homogènia. Aboqueu-la en un motlle rectangular i deixeu-la reposar fins que estigui freda. A l'hora de presentar-ho, desemmotlleu el torró i decoreu-lo, ja posat al plat, amb la xocolata fosa que tindreu reservada del principi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada