3 de nov. 2007

Truita farcida de gambes i tonyina

Ingredients per a 4 persones:

150 grs de farina
1/2 l de llet
1 ceba
300 grs de gambes
100 grs de tonyina amb oli
50 grs de formatge ratllat
mantega
sal i oli

Per a la salsa:

1/2 pebrot vermell
1/4 Kg de tomàquets
1 ceba

Preparació:
En una paella amb oli daureu la ceba tallada ben petita, quan agafi color poseu-la en un bol juntament amb la farina i la meitat de la llet. Tritureu-ho.
Fregiu les gambes pelades i sense cap en una paella amb una mica de mantega. Afegiu-hi la tonyina, remeneu i tireu-hi l'altre meitat de la llet. Quan comenci a bullir, incorporeu la barreja de ceba i farina i poseu-hi sal. Aneu remenant fins que quedi ben espès. Quan torni a arrencar el bull, retirar del foc i deixar-ho refredar.
Cobriu el fons d'una paella amb ou batut, poseu-hi la pasta que heu acabat de preparar i feu la truita.
Finalment, poseu salsa de tomàquet ( feta amb pebrot i ceba) per sobre i formatge ratllat, gratineu al forn i ja la podreu servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada