12 de des. 2007

BROQUETA DE CABRIT, CEBA I XIPS DE MANXEGO







Ingredients per a 4 persones:

800 grs de carn de cabrit
2 cebes tendres ben petites
1 raig d'oli d'oliva
romaní, farigola, llorer, sal i pebre
100 grs de formatge manxego



Preparació:
Talleu la carn de cabrit a daus homogenis i poseu-los dins d'un bol amb oli, romaní, farigola, llorer , sal i pebre. Deixeu-los en maceració durant un parell d'hores. Passat aquest temps, enfileu els daus de cabrit intercalant-los amb trossos de ceba tendra- el bulb blanc. Coueu la broqueta la brasa. Gireu-la diverses vegades perquè quedi ben cuita.
A part, feu unes xips de manxego. Poseu-hi pilonets de formatge ratllat en una plàtera amb paper antiadherent al forn fins que quedin ben cruixents.
Emplateu-ho posant la broqueta de cabrit amb ceba tendra i acompanyeu-ho amb les xips acabades de fer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada