9 de des. 2007

COCA D'ALBERGINIES BOLETS I TOMÀQUET SEC
















Ingredients per a 4 persones:
Per a la masa: 250 grs de farina, 125 ml d'oli, 125 ml de llet, 20 grs de sucre, 10 grs de sal.
Per el farcit: 200 grs de formatge de cabra, 50 grs de pinyons, 75 grs de parmesà ratllat, 2 alberginíes, xampinyons, farigola, oli d'oliva, sal, tomàquet sec conservat en oli.

Preparació:
MASA: Dins d'un bol, tamiseu la farina en forma de volcà i poseu-hi tots els ingredients. Treballeu-ho poc a poc amb una forquilla fins que obtingueu una pasta fina i compacta.
Feu una bola, emboliqueu-la amb plàstic film i deixeu-la reposar 5 minuts. Estireu-la amb un rodet.
FARCIT: Talleu les alberginíes a rodanxes fines i deixeu-les 20 minuts amb sal dins un colador. Salteu-les una a una amb oli calent i assequeu-les amb paper de cuina. A part, lamineu els xampinyons i talleu a tires el tomàquet sec. Empolvoreu el formatge de cabra i el parmesà ratllat per sobre.
Feu tires amb la massa intercalant a sobre les alberginíes, els xampinyons i el tomàquet sec. Empolvoreu-ho amb farigola. Coeu-ho al forn, escalfat prèviament a 180ºC durant 15 minuts. Escampeu-hi els pinyons i el parmesà i coeu-ho durant 5 minuts més. Serviu-ho amb un rajolí d'oli.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada