8 de des. 2007

JARRET DE VEDELLA DE LLET ROSTIT AMB PURÉ DE PATATA NEGRA DE BUFET


Un bon segon per els apats de NADAL.

Ingredients per 4 persones:
4 jarrets de vedella de llet, 50 grs de mantega, 100 grs de llard de porc, 200 ml de brou fosc de vedella, sal, patates negres del bufet, oli d'oliva extra verge, pebre negre acabat de moldre.

Calories : 467
Temps de preparació : 20 mins
Temps de cocció: 1 h 30 mins

Preparació:
Salpebrar els jarrets , daurar-los lleugerament amb el llard. Traieu-los i deixar refredar.
Posar una olla al foc amb el brou de vedella a escalfar. Afegir els jarrets i deixeu-los coure lentament durant 1 hora.
Poseu una altra olla al foc amb aigua i coueu les patates pelades. Quan siguin tendres, escorreu-les i passeu-les per un passapuré. Afegiu-hi sal, un raig d'oli i remeneu-ho. Guardeu-ho en calent.
Quan acabi la cocció dels jarrets a l'olla, els poseu a una safata al forn. Al damunt, tireu-hi el suc de la cocció i coeu-ho uns 20 mins a 180ºC. Aneu-hi posant cullerades de la salsa damunt dels jarrets i aneu-los girant. Una vegada estiguin rostits, traieu els jarrets, poseu la mantega a la salsa i bateu-la amb unes varetes perquè aquesta quedi ben emulsionada.
Serviu-los ben calents acompanyats amb la salsa i el puré de patata de bufet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada