20 de des. 2007

MAGDALENES DE FESTA


















Ingredients: 1 pera, 2,5 grs de gingebre, 100 grs de prunes, 100 grs de orellons de albercoc, 1/2 llimona, especies en pols, cognac o rom, 40 grs de farina amb llevat, 25 grs de miga de pa, 50 grs d'ametlles, sucre morè, 60 grs de mantega, 125 grs de nata muntada i 1 ou.

Preparació: Mesclar tot ratllat, la pera, el gingebre, les prunes, els orellons, el suc i la ratlladura de llimona, 1 cullerada d'espècies i el licor. Remenar i afegir la farina, la miga de pa desfeta, les ametlles ratllades i el sucre. Afegir la mantega rallada i remenar. Afegir l'ou remenant. Precalentar el forn a 150ºC. Posar mantega a 4 motlles metàl·lics o de paper per magdalenes. Col.locar dintre paper de muselina, Repartir la mescla entre els motlles i lligar la muselina al centre. Coure al forn al bany Maria, tapat amb paper d'alumini, 1,30 h fins que les magdalenes agafin consistència- Desmotllar i deixar refredar. Decorar amb nata i si es vol amb una fulla de llorer i guindes.

1 comentari: