2 de gen. 2008

ROSSEJAT DE FIDEUS

Ingredients per a 4 persones:
400 grs de fideus, 1 kg de peix de morralla, 2 alls, 1 tomàquet petit madur, verdures per al brou, julivert, oli i sal.

Preparació:
Per fer el brou de peix, poseu en una olla amb aigua les verdures tallades a trossos i el peix de moralla. Quan l'aigua bulli, saleu-ho, tapeu-ho i deixeu-ho coure a foc lent 20 mins. Coleu-ho i reserveu-ho.
Rossegeu els fideus en una paella d'arròs amb oli, remenant fins que siguin rossos de manera uniforme. Si cal, escorreu l'oli que li sobra. Afegiu-hi el tomàquet, els alls i el julivert, tot ben triturat. Sofregiu-ho uns instants tot plegat. Afegiu-hi el brou i deixeu-ho coure uns 15 minuts més, fins que els fideus quedin secs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada