4 de febr. 2008

BOTIFARRA AMB MONGETES SEQUES

4 persones 35 minuts

Ingredients:

• 500 g de botifarra crua
• 600 g. de mongetes seques cuites
• 3 grans d'alls
• sal
• oli
• julivert


1. Cal tenir les mongetes seques cuites amb anterioritat.
2. Poseu la graella al foc, preferentment de carbo o de llenya. Quan estigui calenta, poseu-hi la botifarra (previament punxada amb un escuradents perque no es trenqui). Deixeu-la a foc lent per tal que es cogui per dintre.
3. Poseu una paella al foc amb una mica d'oli (pot ser del fregit); quan estigui calent, tireu-hi les mongetes perque es fregeixin be.
4. Removeu-les amb compte, fins que siguin daurades.
5. Talleu les botifarres en quatre trossos, serviu-les en quatre plats amb les mongetes al costat, assaonades amb all i julivert picats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada