31 de març 2008

AMANIDA ESTER

Ingredients
400 g de mongetes Boby, 100 g de formatge de cabra, 50 g de pernil salat, escames de parmesà,pinyons i panses.
Ingredients per a la vinagreta:
2
cullerades de mel, 1 culleradeta de mostassa, 50 ml de vinagre balsàmic de Módena, 200 ml d'oli d'oliva i sal.

Preparació del plat:

1. Bulliu les mongetes amb aigua abundant i sal fins que siguin tendres. Escorreu-les i refredeu-les en un recipient amb aigua i glaçons.
2. Quan siguin ben fredes, escorreu-les un altre cop.
3. Dins un recipient, barregeu les mongetes amb el formatge de cabra esmicolat, el pernil tallat a tiretes, un grapat de pinyons i panses. Afegiu-hi la vinagreta i remeneu-ho.

Preparació de la vinagreta
1. Barregeu en un recipient: la mel, la mostassa, el vinagre, l'oli d'oliva i la sal amb un batedor de mà.
2. Serviu l'amanida amb escames de parmesà al damunt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada