16 de març 2008

AMANIDA MAR I MUNTANYA

Ingredients:
1 bossa d'amanida variada, 200 g de pernil del país, 2 llaunes de tonyina, 100 g de
xampinyons frescos, 2 pomes, 1 llimona, pinyons, tomàquets cirerols, sal i pebre. Ingredients per a la vinagreta:
2 llimones, 1 culleradeta de mostassa,
200 ml d'oli d'oliva, sal i pebre

Preparació:

  1. Talleu las pomes i els xampinyons a bastonets i mulleu-los amb el suc de la llimona.
  2. Feu una muntanyeta al centre del plat amb l'amanida i envolteu-la amb els tomàquets tallats per la meitat.
  3. Afegiu la tonyina esmicolada, el pernil pais, les pomes, els xampinyons i els pinyons.
  4. Amaniu amb la vinagreta de llimona que aconseguireu barrejant el suc de les llimones, la mostassa, la sal, el pebre i l'oli d'oliva.

2 comentaris:

  1. Però per a quantes persones és?
    Ho necessitem per a dos i per a 6
    si serieu tan amables
    merci

    ResponElimina
  2. es per a 4 persones.
    Carme

    ResponElimina