4 d’abr. 2008

BACALLA GRATINAT AL PERFUM D'ALL


Ingredients
4 lloms de bacallà, 16 pebrots del piquillo ,4 grans d'all, 100 g farina, 200 ml d'oli d'oliva
( aprox. ), 1 ou sencer, 1 rovell d'ou, Sal

Preparació
1. Dessaleu el bacallà i enfarineu-lo.
2. Fregiu-lo en una paella amb oli abundant ben calent.
3. En una altra paella, salteu-hi els pebrots del piquillo amb una mica d'oli i all tallat a làmines. Quan estiguin llestos reserveu-los.
4. Feu l'allioli amb l'ou, l'oli i la resta dels alls amb l'ajut de la batedora elèctrica. Després afegiu-hi el rovell d'ou remenant amb una cullera.
5. Disposeu els pebrots en un plat i col·loqueu-hi sobreel bacallà. Cobriu-ho amb l'allioli.
6. Gratineu-ho i serviu-ho ben calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada