30 de gen. 2009

MOUSSE DE TORRÓ DE XIXONA


Ingredients per a 4 persones:
  • 250 grs de torró de xixona
  • 120 grs de mantega a punt de pomada
  • 100 grs d'ametlles torrades a làmines
  • 100 grs de xocolata de cobertura negra
  • 70 dl de nata líquida
Preparació:
  1. Piqueu el torró en un morter fins que quedi una pasta homogènia. Tot seguit, barrejar amb la mantega que prèviament haurem deixat estovar a fora de la nevera.
  2. Amb la vareta elèctrica muntar la nata líquida fins que quedi mig muntada. Afegir la pasta del torró i remeneu amb una cullera suaument fins que aconseguiu una textura de mousse.
  3. Poseu dins d'un motlle o copa. Introduir a la nevara ben tapat i a l'hora de servir decoreu-ho amb les làmines d'ametlla i uns cordons de xocolata desfeta.