1 de març 2009

Calamarsos i gambes al cava

Ingredients per a 4 persones:
  • 3 calamarsos
  • 6 gambes
  • sal
  • pebre
  • 1/2 ampolla de cava
Per a la picada:
  • 4 grans d'all
  • 18 ametlles
  • 1 tassa d'oli
  • 1/2 tassa d'aigua
Preparació:
  1. Posar sal a les ametlles i els alls pelats en un morter i picar-ho.
  2. Després, incorporeu l'oli, la sal i el pebre i triturar amb un "turmix".
  3. Poseu la picada en una cassola i afegiu els calamarsos salpebrats. Remenar.
  4. Salpebreu les gambes i incorporeu-les a la cassola. Després , hi afegiu el cava i deixeu coure uns minuts.
  5. Per acabar, ho emplateu i acompayeu-ho amb una mica d'arròs bullit passat per la paella amb una mica de mantega.
NOTA: Recepta original de la Pastisseria Hispania (Real,54 - Arenys de Mar)