22 d’abr. 2009

CARRILLERA AMB FORMATGE DE CABRA I MANGO


El porc ibèric, és un plaer per el paladar i és salut per el teu cor, ens pot semblar que aquest plat és un pecat que no ens podem permetre, però i si et dic que el greix de la carn de porc ibèric és tant bona com la de l'oli d'oliva?

Ingredients per a 4 persones:
  • 4 carrilleras de porc ibèric
  • 4 rodanxes primes de formatge de cabra
  • mantellina de porc per farcir
  • 1 peça de mango madur
  • comí en gra
  • herbes aromàtiques seques variades
  • llard de porc
  • caldo de carn
  • margarina light
  • sucre

Preparació:
  1. Estendre per una safata una mica de llard,i posar les herbes i les carrilleras netes i salpebrades. Pre-calentar el forn tradicional a 170ºC i posar la safata. Coure durant 1 hora.
  2. Retirar les carrilleras, desossar-les, farcir-les amb el formatge de cabra i embolicar- les amb la mantellina fina de porc. Marcar a una paella les carrilleras per a tots els costats i donar l'últim cop al forn.
  3. Per a la salsa, desglaçar la safata del forn amb els ossos de les carrilleras, les herbes, unes gotes d'aigua i el caldo de carn. Deixar-ho reduir i colar-ho bé.
  4. Caramel·litzar amb el sucre, margarina i comí amb el mango tallat a dauets i servir-ho amb les carrilleras.
Calories: 320 Proteïnes: 26 g Greix: 20 g Hidrats de C: 9 g

Recepta bona per : anèmia, diabetis i osteoporosis