18 de set. 2009

CANELONS MARINERS

Ingredients per a 4 persones:
  • 12 canelons
  • 1 calamar
  • 6 llagostins
  • 12 musclos cuits
  • 1 ceba
  • 1 tomàquet
  • julivert i oli
  • beixamel : 1 tros de mantega,1 xorret d'oli, 3 culleradetes de farina i 1 got de llet
Preparació:
  1. Neteja el calamar, pelar els llagostins i tallar-los. Picar els musclos. Mesclar-ho tot. Per a la beixamel calentar oli amb mantega, afegir farina i mesclar, afegir llet anar remenant i sala i espesar.
  2. Coure la pasta en aigua i sal i reservar. Pelar el tomàquet i partir-lo en daus. Picar la ceba i saltejar amb el tomàquet. Afegir el marisc, tirar sal i saltejar. Afegir 4 cullerades de beixamel i mesclar.
  3. Colocar el farcit sobre cada caneló i posar-los en una safata. Regar amb la beixamel, espolvorejar amb formatge i gratinar
Calories per ració: 620
Preparació: 1 h 10 minuts