11 de set. 2009

PASTIS DE PERNIL SERRÀ

Ingredients:
  • 250 grs de pernil serrà tallat fí
  • 15 llesques de pà anglès
  • 1 ou
  • 200 grs de tomàquets
  • 8 espàrrecs blancs
  • 2 rovells d'ou
  • 1 cullerada de vinagre
  • 1/4 l d'oli
  • sal i pebre
Preparació:
  1. Feu un ou dur i piqueu-lo
  2. Ratlleu els tomàquets i salpebreu-los amb oli i sal.
  3. Prepareu una maionesa amb els rovells d'ou, sal , pebre , oli i vinagre.
  4. Col.loqueu al fons d'un motlle rodó de 22 cm una capa de pernil serrà. Cobriu amb una altra capa de pa de motlle untat lleugerament amb maionesa de manera que aquesta toqui el pernil. Poseu a sobre el tomàquet ratllat i el pernil serrà.
  5. Tapeu un altre cop amb el pà anglès i unteu-ho amb maionesa barrejada amb el ou dur picat. Acabeu amb una altra capa de pà de motlle.
  6. Poseu-ho a refredar a la nevera i desenmotlle-ho-
  7. Decoreu-ho amb espàrrecs i una rosa de tomàquet.