1 d’oct. 2009

ESPIRALS AMB CREMA D'ALVOCAT

Que bona que és la pasta i aquesta recepta està bonissima!!!!

Ingredients per 4 persones:

  • 1 alvocat madur
  • 1 tomàquet gran madur
  • unes gotes de salsa Perrins o de soja
  • suc de llimona (un cullerada o dues)
  • llorer
  • pebre
  • sal
  • 250 grs d'espirals de colors
Preparació:
  1. Partir l'alvocat per la meitat i extreure la polpa. Aixafar i salpebreu al gust.
  2. Bullir la pasta al "dente", escòrrer bé i reservar calenta.
  3. Escaldar el tomàquet. Pelar-lo i treure-li les llavors, recollir l'aigua que deixa el tomàquet sobre un plat. Afegir el suc de llimona, la salsa Perrins i l'alvocat a l'aigua del tomàquet.
  4. Picar el tomàquet i afegir-lo a la preparació. Mesclar fins obtindre una salsa espesa , salpebrar i tirar la preparació a sobre dels espirals.
Calories : 360/ració Preparació: 25 minuts Fàcil