30 d’ag. 2010

MOUSSE DE XOCOLATA

Feia molt temps que no posava receptes, avui he tornat...aqui teniu una nova recepta una bonissima mousse de xocolata, anirà molt bé per la nostra línea després de les vacances.

Ingredients per a 4 persones:

  • 100 grs de xocolata negre
  • 300 ml de llet
  • 2 cullerades de ron negre
  • 2 ous
  • 3 cullerades de sucre
  • 1 cullerada de sucre de vainilla
  • 2 cullerades de canyella
  • 6 fulls de gelatina
Preparació:

  1. Separeu les clares dels rovells dels ous. Heu de batre els rovells amb el sucre, la canyella, el sucre de vainilla i la llet. Poseu la barreja en un pot al bany Maria i coure remenant sense interrupció fins que començi a quedar espès.
  2. Feu trossos de la xocolata negre i afegir a la mescla anterior. Remenar fins que la xocolata  quedi ben integrada a la crema.
  3. Poseu els fulls de gelatina en remull durant uns minuts a l'aigua freda. Escorreu-les i les disoleu en una mica d'aigua bullint. Mesclar-les amb el ron i afegir-ho tot a la crema anterior.
  4. Batiu les clares d'ou fins a punt de neu i les mescleu poc a poc amb la crema. Ho repartiu a pots individuals i ho deixeu refredar a la nevera durant 2 hores com a mínim.