5 de des. 2010

CARPACCIO DE GAMBES VERMELLES AMB VINAGRETA DE MANDARINA


Un entrant fantàstic pe Nadal i en 20 minuts el teniu fet.

Ingredients per a 4 persones:

  • 24 cues de gamba vermella mitjana
  • sal Maldon
  • Barreja d'enciams
  • molinet 5 pebres
  • 2 mandarines
  • julivert
  • 2 cullerades de vinàgre de Xerès
  • 6 cullerades d'oli d'oliva verge


Preparació:

  1. Peleu les cues de gamba i els hi feu un tall longitudinal a la part superior i retireu l'intestí.
  2. Poseu les cues de gamba de sis en sis a bosses de congelació aplasteu amb l'ajuda d'un rodet fins que quedin en una capa fina i amb una espàtula els hi doneu forma circular ajustada a la mida del plat que aneu a servir-les. Reserveu al congelador apilades.
  3. Prepareu la vinagreta: ratlleu la pell de les mandarines amb un ratllador fí, ha de quedar només la part taronja. Escaldeu-la a aigua bullint 5 segons i mesclar amb el suc de les mandarines, l'oli d'oliva verge, el vinagre i dues cullerades de julivert fresc picat.
  4. Amb cura aneu traient els discs de carpaccio de gambes de cada bopssa de congelació i poseu-la al plat. Deixeu descongelar a temperatura ambient.
  5. Decoreu el plat amb la barreja d'enciamns. Amaniu amb la vinagreta. Tireu-hi la sal Maldon i la pebre acabada de moldre.
NOTA: si encara voleu tenir menys feina podeu comprar el carpaccio de gambes ja fet de Congelats la Sirena, aqui teniu l'enllaç   http://www.lasirena.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada