6 de març 2011

NIUS D'ENCIAM AMB SALMÓ I ALVOCAT


Ingredients per a 4 persones:

  • 2 enciams icebergs
  • 600 grs de salmó fresc
  • 2 cebes tendres
  • 2 cogombres en vinagre
  • 2 alvocats
  • 2 llimas
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • sal i pebre
Preparació:

  1. Netejar el peix de pell i espines i amb l'ajuda d'un ganivet tallar-lo en tires finetes o a daus. Colocar els trossos de salmó dins un bol fons i tirar-hi per sobre el suc d'una llima.
  2. Tallar la part verde de les cebes tendres a rodanxes molt primetes. Piqueu els cogombres. Unir els dos ingredients amb el salmó, salpebrar, amanir amb l'oli, mesclar i deixar a la nevera, tapat amb un film transparent.
  3. Partir els enciams per la meitat i buidar-los una mica. Peleu i talleu els alvocats en daus petits i tireu-li per sobre el suc de l'altre llima. Afegiu l'alvocat al salmó, mesclar i farciu els niu d'enciam.

1 comentari:

  1. tens un bolc molt maco i les fotos precioses.

    ResponElimina