AMANIDA DE RAÏM I AVELLANES
Ingredients per 4 persones:
- 200 grs de raïm blanc
- 200 grs de raïm negre
- 1 llimona
- 150 grs de formatge manxego curat
- 1 poma verda
- un grapat de creixens (berros)
- 50 grs d'avellanes torrades
- 4 cullerades d'oli d'oliva verge
- 1 cullerada de vinagre
- sal
- pebre
- Desgranar el raïm, netejar sota l'aixeta d'aigua i posar a escòrrer. Reservar, si voleu es poden pelar.
- Netejar la poma i secar-la, partir-la per la meitat, retirar el cor i les llavors i tallar-la a trossos petits. Tirar per sobre el suc de la llimona perquè no quedi oxidada i reservar.
- Talleu el formatge manxego en tires fines.
- Netejar els creixens amb aigua, escorrer i reservar.
- Preparar la vinagreta d'avellanes emulsionant el vinagre amb la sal, el pebre, i l'oli d'oliva. Seguidament afegir les avellanes tallades per la meitat.
- Repartir els creixens a plats individuals i completar amb els dos tipus de raïm i la poma a trossos. Tirar per sobre el formatge i amanir amb la vinagreta. Servir inmediatament.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada