TORRADES : UNA DE BOLETS I L'ALTRE DE POMA AMB PATÉ



Ahir vaig fer aquestes torrades, les vaig posar de primer plat per dinar acompanyat d'un segon que va ser lleuger , llagostins al forn amb allioli. Estant inspirades d'unes receptes que tenia per casa de la revista Cuina però he fet la meva  versió. Per aquestes Festes de NADAL és un bon entrant, si no voleu posar tota la torrada la partiu per la meitat i poseu mitja torrada de cada tipus per comensal.

Ingredients per a 4 persones:
TORRADA DE BOLETS

  • 4 llesques de pa rodó de cereals o integral
  • 1 tomàquet per sucar al pa
  • 1 paquet de barreja de bolets congelats de la marca Hacendado(MERCADONA)
  • 8 llenques de formatge mozarella per fondre
  • 1 gra d'all
  • 4 talls de pernil salat per saltejar amb els bolets
  • 1 llauna d'anxoves
TORRADA AMB POMA I PATÉ

  • 4 llesques de pa rodó de cereals o integral
  • 2 pomes golden
  • 25 grs de mantega
  • 50 grs de sucre
  • 1 paquet de paté fresc " a las finas hierbas" , hi ha un al MERCADONA a on hi ha 2 unitats
Preparació:

TORRADA DE BOLETS

  1. Suqueu les llesques de pa amb tomàquet.
  2. Col-loqueu damunt les 1 tallada de formatge partida per la meitat.
  3. Fregiu el gra d'all en oli d'oliva, seguidament salteu el pernil salat tallat a tires i afegiu la barreja de bolets, si heu comprat la barreja congelada prèviament els haureu descongelat, salteu-los fins que s'hagin begut tota l'aigua que hauran deixat anar, jo no he posat sal a la barreja ja que al posar el pernil salat i després posarem anxoves al damunt la torrada m'ha semblat que potser quedaria salat.
  4. En acabat, escorreu-los per treure'n l'excés d'oli i escampeu-los per damunt les llesques de pa.
  5. Poseu al damunt dels bolets una altra tallada de formatge mozarella partida per la meitat.
  6. Poseu anxoves al damunt per decorar. 
  7. Poseu-les uns minuts al forn fins que veieu que el formatge s'has fos i ja podeu servir.
TORRADA AMB POMA I PATÉ

  1. Torreu les llesques de pa
  2. Feu una crema de poma posant a coure les pomes pelades i tallades a daus amb la mantega i el sucre. haureu d'anar remenant i amb la cullera anar desfent la poma fins que quedi cuita i aspecte de crema.
  3. Quan ja tingueu la crema de poma feta,  unteu les torrades de pa amb aquesta crema.
  4. Poseu-hi el pate fresc per sobre, i poseu-les torrades al forn uns minuts fins que veieu que el paté queda lleugerament fos. 
  5. Afegiu una mica de sal per damunt (opcional) i ja podeu servir.
Sobretot cal servir les torrades calentes.
Espero que us agradi.
BON NADAL!


Comentaris

Entrades populars