19 de febr. 2012

CREMA DE CARABASSA AMB BOTIFARRA NEGRA


Ingredients per a 4 persones:

  •  1 ceba
  • 1 poma
  • 500 grs de carabassa
  • 2 botifarres negres
  • 1 rovell d'ou
  • brou vegetal
  • nata líquida
  • mantega i oli
Preparació:

  1. Talleu la ceba i la carabassa a daus. Ofegueu-los amb mantega i oli, quan estigui lligat, afegir una mica de caldo vegetal . Liqüeu la crema obtinguda.
  2. Trinxeu la poma juntament amb la botifarra sense pell. Poseu-ho a coure amb una mica de mantega.
  3. En un plat fondo, poseu un motlle rodó. A dins, col·loqueu-hi el trinxat de botifarra i poma i, a sobre un rovell d'ou. Escalfeu-ho al forn.
  4. Finalment, munteu el plat. Traieu el motlle, poseu-hi la crema de carabassa i feu, amb l'ajuda d'una cullera, un cordó de nata.
Recepta del Restaurant de l'hotel Sant Marçal,Crta de Sant Celoni a Santa Fe del Montseny km 2,
Telf: 938473043. Aquest hotelet és un antic monestir reformat del segle XII. Te dotze habitacions decorades cadascuna de manera diferent. http://www.hotelsantmarcal.com/

                                   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada