CREMA DE CARABASSA AMB BOTIFARRA NEGRA
Ingredients per a 4 persones:
- 1 ceba
- 1 poma
- 500 grs de carabassa
- 2 botifarres negres
- 1 rovell d'ou
- brou vegetal
- nata líquida
- mantega i oli
- Talleu la ceba i la carabassa a daus. Ofegueu-los amb mantega i oli, quan estigui lligat, afegir una mica de caldo vegetal . Liqüeu la crema obtinguda.
- Trinxeu la poma juntament amb la botifarra sense pell. Poseu-ho a coure amb una mica de mantega.
- En un plat fondo, poseu un motlle rodó. A dins, col·loqueu-hi el trinxat de botifarra i poma i, a sobre un rovell d'ou. Escalfeu-ho al forn.
- Finalment, munteu el plat. Traieu el motlle, poseu-hi la crema de carabassa i feu, amb l'ajuda d'una cullera, un cordó de nata.
Telf: 938473043. Aquest hotelet és un antic monestir reformat del segle XII. Te dotze habitacions decorades cadascuna de manera diferent. http://www.hotelsantmarcal.com/
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada