26 de febr. 2012

XAMPINYONS AMB SALSA D'OLIVES


Ingredients per a 4 persones:

  • 24 xampinyons grans
  • 20 grs d'olives negres sense os
  • 20 grs d'olives farcides d'anxòva
  • 150 grs de pernil serrano
  • 4 grans d'alls
  • 1 mica de julivert
  • oli d'oliva
  • vinagre
Preparació:

  1. Netejar els xampinyons retirant la part de l'arrel i la tija per complert, netejar escrupolosament sense deixar restes de sorra i reserveu-los.
  2. Poseu a la batedora els alls pelats, una mica de julivert, i un bon raig d'oli d'oliva. Tritureu amb la batedora fins obtenir una salsa amb la que, més tard, cobrirem els xampinyons. Deixeu reposar 8 minuts.
  3. Poseu els xampinyons sobre una planxa calenta i deixar que agafin color per els dos costats sense deixar-los coure durant molt temps per evitar que perdin massa aigua.
  4. Una vegada fets els xampinyons, poseu a coure a la mateixa planxa el pernil, picat finament.
  5. Tritureu les olives negres i les verdes amb oli i vinagre, per separat.
  6. Disposeu els xampinyons als plats, poseu una cullerada de cada una de les pastes d'olives sobre ells, decoreu amb pernil i tireu per sobre la salsa d'alls i julivert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada