3 d’abr. 2012

CONILL ROSTIT AMB ARRÒS BASMATI DE BOLETS


Aquesta recepta és original de la FONDA EMILIO, Avgda de Magdalena Martorell nº65, LES BORGES DEL CAMP

Ingredients per a 6 persones:

  • 12 espatlletes de conill
  • 2 cebes
  • 15 dl d'oli d'oliva extra verge
  • 50 g de ceps
  • 50 g de rossinyols
  • 200 g d'arròs basmati
  • 100 cl de vi blanc Montsant
  • sal
  • Per la picada: 15 ametlles i 10 avellanes torrades,6 galetes maria, 4 alls, oli d'oliva.


Preparació:

  1. Saleu les espatlletes de conill, poseu una cassola al foc amb oli i sofregiu-les. Quan estiguin ben daurades, tireu-hi la ceba tallada ben fineta fins que quedi sofregida i mulleu-ho tot amb el vi blanc. Deixeu-ho reduir.
  2. Sense apagar el foc, afegiu dues cullerades de picada i deixeu que es cogui 5 minuts més. Reserveu-ho.
  3. Mentrestant feu bullir l'arròs durant 10 minuts, coleu-lo i reserveu-lo.
  4. Salteu a la paella els bolets i tot seguit hi afegiu l'arròs.
  5. Finalment, poseu-ho tot a la cassola amb el conill i deixeu reposar un parell de minuts. Rectifiqueu de sal.
  6. Munteu el plat fent una muntanyeta amb l'arròs i, al damunt, poseu-hi les dues espatlletes de conill. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada