CONILL ROSTIT AMB ARRÒS BASMATI DE BOLETS
Aquesta recepta és original de la FONDA EMILIO, Avgda de Magdalena Martorell nº65, LES BORGES DEL CAMP
Ingredients per a 6 persones:
- 12 espatlletes de conill
- 2 cebes
- 15 dl d'oli d'oliva extra verge
- 50 g de ceps
- 50 g de rossinyols
- 200 g d'arròs basmati
- 100 cl de vi blanc Montsant
- sal
- Per la picada: 15 ametlles i 10 avellanes torrades,6 galetes maria, 4 alls, oli d'oliva.
Preparació:
- Saleu les espatlletes de conill, poseu una cassola al foc amb oli i sofregiu-les. Quan estiguin ben daurades, tireu-hi la ceba tallada ben fineta fins que quedi sofregida i mulleu-ho tot amb el vi blanc. Deixeu-ho reduir.
- Sense apagar el foc, afegiu dues cullerades de picada i deixeu que es cogui 5 minuts més. Reserveu-ho.
- Mentrestant feu bullir l'arròs durant 10 minuts, coleu-lo i reserveu-lo.
- Salteu a la paella els bolets i tot seguit hi afegiu l'arròs.
- Finalment, poseu-ho tot a la cassola amb el conill i deixeu reposar un parell de minuts. Rectifiqueu de sal.
- Munteu el plat fent una muntanyeta amb l'arròs i, al damunt, poseu-hi les dues espatlletes de conill.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada