CUINA DE TARDOR - ALVOCAT AMB AVELLANES I MAGRANES
Ingredients per a 4 persones:
- 2 alvocats
- 1 magrana
- 50 g d'avellanes torrades
- 200 g d'olives verdes
- 150 g de fulles d'espinacs tendres
- 1 llimona
- 2 cullerades de vinagre de Xeres
- 2 cullerades d'oli d'avellana
- 2 cullerades d'oli d'oliva verge
- sal
- Partiu la magrana per la meitat, i traieu les llavors donant cops per el costat de la pell amb un morter.
- Traieu els pinyols de les olives i les partiu per la meitat. Peleu l'alvocat, li traieu l'os i talleu-los en bastonets, l'amaniu amb el suc de llimona així no es posarà negre. Retireu les tiges grans dels espinacs i netegeu-la amb aigua.
- Disposeu els bastonets d'alvocat, les tiges d'espinacs i les olives a una safata. Remeneu lleugerament i afegiu les magranes.
- Mescleu l'oli d'avellana en un bol amb l'oli d'oliva i el vinagre. Amaniu la amanida. Piqueu les vaellanes amb un morter i empolvoreu l'amanida. Assaoneu-la.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada