14 d’oct. 2012

CUINA DE TARDOR - ALVOCAT AMB AVELLANES I MAGRANES




Ingredients per a 4 persones:

  • 2 alvocats
  • 1 magrana
  • 50 g d'avellanes torrades
  • 200 g d'olives verdes
  • 150 g de fulles d'espinacs tendres
  • 1 llimona
  • 2 cullerades de vinagre de Xeres
  • 2 cullerades d'oli d'avellana
  • 2 cullerades d'oli d'oliva verge
  • sal
Preparació:

  1. Partiu la magrana per la meitat, i traieu les llavors donant cops per el costat de la pell amb un morter.
  2. Traieu els pinyols de les olives i les partiu per la meitat. Peleu l'alvocat, li traieu l'os i talleu-los en bastonets, l'amaniu amb el suc de llimona així no es posarà negre. Retireu les tiges grans dels espinacs i netegeu-la amb aigua.
  3. Disposeu els bastonets d'alvocat, les tiges d'espinacs i les olives a una safata. Remeneu lleugerament i afegiu les magranes.
  4. Mescleu l'oli d'avellana en un bol amb l'oli d'oliva i el vinagre. Amaniu la amanida. Piqueu les vaellanes amb un morter i empolvoreu l'amanida. Assaoneu-la.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada