CUINA DE TARDOR - MIZUNA AMB CAQUIS, NOUS I MATÓ
Ingredients per a 4 persones:
- 200 g de mizuna
- 2 caquis madurs
- 50 g de nous pelades
- 150 g de mató
- 2 cullerades de mel
- oli d'oliva verge
- reducció de vinagre balsàmic
- sal
- Peleu els caquis, traieu les llavors amb cura i retireu les fibres del seu voltant. El talleu a trossos. Piqueu la meitat de les nous i trossegeu el mató.
- Netegeu les fulles de mizuna i les escorreu. Disposeu-les a una safata i amaniu amb sal, oli d'oliva verge i les nous pelades.
- Disposeu la polpa dels caquis sobre l'amanida, afegiu el mató i acabeu amb les nous senceres.
- Tireu la mel i la reducció de vinagre, a manera de fil, per sobre de l'amanida, vigilant que la mel banyi be el mató.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada