14 d’oct. 2012

CUINA DE TARDOR - MIZUNA AMB CAQUIS, NOUS I MATÓ



Ingredients per a 4 persones:

  • 200 g de mizuna
  • 2 caquis madurs
  • 50 g de nous pelades
  • 150 g de mató
  • 2 cullerades de mel
  • oli d'oliva verge
  • reducció de vinagre balsàmic
  • sal
Preparació:

  1. Peleu els caquis, traieu les llavors amb cura i retireu les fibres del seu voltant. El talleu a trossos. Piqueu la meitat de les nous i trossegeu el mató.
  2. Netegeu les fulles de mizuna i les escorreu. Disposeu-les a una safata i amaniu amb sal, oli d'oliva verge i les nous pelades.
  3. Disposeu la polpa dels caquis sobre l'amanida, afegiu el mató i acabeu amb les nous senceres. 
  4. Tireu la mel i la reducció de vinagre, a manera de fil, per sobre de l'amanida, vigilant que la mel banyi be el mató.
La MIZUNA, és un enciam de tiges blanques i fulles verdes semblants a la rúcula però amb més ramificacions i mes estreta. El seu gust te un toc picant que recorda a la mostassa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada