24 de febr. 2013

QUICHE DE PEBROTS I ANXOVES


Ingredients per a  4 persones:

  • 2 pebrots rostits
  • 1 ceba gran rostida
  • 3 ous
  • mantega
  • 150 ml de nata líquida
  • 100 g de formatge parmesà ratllat
  • sal
  • pebre 
  • 6 filets d'anxova
  • 1 làmina de pasta brisa
Preparació:

  1. Estendre la massa a una superfície enfarinada amb l'ajuda d'un rodet. Folrar amb ella un motlle rodó, punxeu la base amb una forquilla i coure al forn a 190ºC durant 15 minuts.
  2. Prepareu el farcit tallant en daus petits els pebrots i la ceba. Sofregiu els daus de pebrot i ceba amb una mica de mantega i afegir els filets d'anxova . Afegir la nata líquida i deixeu reduir a foc moderat. Retireu el pot del foc.
  3. Batre el ous amb el formatge ratllat. Assaonar amb sal i pebre i afegiu a la mescla anterior.
  4. Poseu el farcit  la massa pre-cuita i acabareu la cocció al forn, prees-calfat  a 180ºC, durant 30 minuts.
  5. Talleu la quiche en porcions i serviu-la acompanyada d'una amanida verda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada