22 de des. 2013

ANEC FARCIT AMB MAGRANES




Aqui us presento unes quantes receptes d'aus farcides, bo i tipic per aquest Nadal.

Ingredients per a 6 persones:

  • 1 ànec net de 2 kg
  • 200 g de fetge de pollastre
  • 3 llesques de pa de motllo
  • 1/2 got de llet
  • 1 ou
  • 600 g de pomes petites
  • 2 magranes
  • 1 fulla llorer
  • 2 cebetes
  • 1 branca de farigola
  • 20 g de mantega
  • sal
  • pebre
Preparació:


  1. Peleu i piqueu les cebetes i les sofregiu a foc lent amb la mantega durant 3 minuts; afegiu els fetges de pollastre i els fregiu 10 minuts més.
  2. Passar per a la batedora els fetges amb el pa de motllo i la llet, incorporeu l'ou, sal i la pebre.
  3. Renteu l'ànec, secar, salpebreu l'interior , el farciu amb tot el compost anterior, cosiu les obertures i el lligueu amb fil de cuina.
  4. Col·loqueu l'ànec a una safata de forn, el regueu amb el suc d'una magrana. Poseu-lo al forn, que haureu pre-calentat a 170, durant una hora i mitja. Durant la cocció, aneu-lo regant sovint amb el suc del fons de la safata.
  5. Passats 45 minuts de la cocció. haureu de posar les pomes senceres i el llorer.
  6. Posar l'ànec en un plat de servei, decorar amb les pomes, granets de l'altre magrana i la farigola.
490 calories per ració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada