29 de des. 2013

APERITIUS NADAL 2013 - 2ona part

SALMÓ FUMAT A DAUS AMB SÈSAM CARAMELITZAT

    Aquesta és molt fàcil, agafeu un llom de salmó fumat el talleu a daus i els arrebosseu amb sèsam caramelitzat , jo he utilitzat el sèsam de la casa Ingredissimo. Es pot comprar on-line a la mateixa pàgina web o bé es pot comprar a Cookiteca
    Si voleu li podeu posar un rajolí de mel per sobre.

    SALMÓ FUMAT AMB MANGO CRUNCH INGREDISSIMO


    Aquesta recepta la he tret de la mateixa web de Ingredissimo, tot i que he modificat una mica la salsa.
    Necessitarem salmó fumat a daus, Mango Crush Ingredissimo, una vaina de vainilla, oli d'oliva, mel.
    1. Obriu la vainilla, li traieu la pulpa i la mescleu amb oli d'oliva, també afegiu mel.
    2. Agafeu el salmó a daus, li poseu el Mango Crush per sobre i amaniu-lo ambl'oli de vainilla i mel que hem fet.
    3. Poseu una broqueta a cada dau de salmó
    CASSOLETES DE PERNIL AMB ALLIOLI

    Per aquesta només es necessita, cassoletes ( jo les compro al Mercadona), pernil salat a tacos petits, allioli suau ( fet a casa amb el turmix i amb oli de girasol, all)
    Es barreja els tacos de pernil amb l'allioli i es posa a les cassoletes. També podeu comprar el pernil i tallar-lo vosaltres.

    CASSOLETES DE FORMATGE AMB MELMELADA DE TOMÀQUET


    Aqui utilitzarem les cassoletes de pasta brisa, melmelada de tomàquet, formatge mascarpone i/o formatge philadelfia.
    És molt senzill, tal i com es veu a la fotografia cal posar la meitat de la cassoleta de formatge , en podeu fer unes amb mascarpone i altres amb formatge tipus Philadelfia, i l'altre meitat de melmelada de tomàquet. Us puc dir que és senzillament genial.

    PANETS KRISPOLLS AMB CRANC, OU DUR I MAIONESA



    Necessitarem:

    • palets de cranc ( 9 o 10), 2 ous durs, maionesa, panets Krispolls Integrals
    Tallem els palets de cranc amb una tisores, també tallem els ous durs , cal que quedi tallat petit però que es notin el trossos ,no esmicolat o triturat, afegim maionesa suau , si podeu feu-la vosaltres amb oli de girasol, ho barrejeu tot molt bé i ho disposeu a sobre de cada panet de Krispolls.   Jo els faig cada any i son tot un èxit.

    ESCOPINYES AMB MANDARINA


    Ingredients:

    • Escopinyes
    • Mandarines
    • Oli, Vinagre de modena, Pebre 
    • Suc de la llauna d'escopinyes (1 cullerada)
    1. Pelar les mandarines traient la pell.
    2. Talleu els grills en dos trossos
    3. Prepara una vinagreta amb l'oli, vinagre de modena, i el suc de les escopinyes
    4. Posar a cada cullera el tros de mandarina i al costat les escopinyes
    5. Afegir una culleradeta petita de vinagreta pel damunt de la mandarina i les escopinyes. Posar-hi pebre a sobre les escopinyes.
    6. Reservar a la nevera fins al moment de servir, son més bones si estant fredes que a temperatura ambient.


    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada