29 de des. 2013

APERITIUS NADAL 2013


Aquí teniu un recull dels aperitius que he fet aquest Nadal, hi ha alguns que tinc foto i alguns que no.
Us desitjo BON NADAL i millor 2014 !

CANAPÈS ENROTLLATS 



Aquests canapès tenen molt èxit, sobretot per els més petits.
Son molt senzills de fer, necessitarem el següents ingredients:
  • 1 paquet de pa "BIMBO ENROLLADOS" , es pa bimbo sense corna i més llarg ideal per enrotllar
  • Patés diversos ( anxoves, tonyina, pebre, fines herbes, bolets, etc..)
  • paper film plàstic
Preparació:
  1. Posem el pa sobre una fusta o taula i li passem un corró de fusta per sobre per aplanar-ho, us ha de quedar una llesca fina de pa.
  2. Agafem la llesca i la posem sobre el paper film.
  3. estenem per sobre un tipus de paté al llarg de tota la llesca.
  4. Enrotllem, amb la ajuda del paper film, hem d'anar apretant a fi i efecte ens quedi un enrotllat fort, apretem amb el mateix paper film per els costats , l'efecte és que queda com un caramel gegant.
  5. Ho poseu al congelador, i el dia que els volgueu servir, els traieu del congelador, els talleu a rodanxes abans de que es descongelin, si no ho feu així, al tallar es desfaran tots. Els poseu a la safata de servir i els deixeu que es vagin descongelant.  

PIRULETES DE PARMESÀ I EMMENTAL



Ingredients:
  • Formatge Emmental 
  • Formatge Parmesà
  • Palets broquetes
  • Paper Vegetal per anar al forn
Preparació:

  1. Poseu les broquetes sobre una safata per anar al forn, poseu el paper vegetal abans, si no voleu posar les broquetes podeu posar spaguettis.
  2. En un dels extrems hi poseu una boleta d'emmental i/o parmesà ratllat.
  3. Ho coeu uns dos o tres minuts aproximadament a 200ºC i ho retireu.
  4. Si voleu mentre el formatge encara és calent podeu decorar-les amb orenga, pebre, romaní, .. allò que més us agradi, tot i que tampoc cal posar-ho.
  5. Jo he fet dels dos formatges i ho he presentat en gots llargs i he posat pasta de colors perquè les piruletes s'aguantin, també podeu posar als gots llenties, arròs etc, el que més us agradi.
BOLES DE FOIE 


Ingredients:
  • 300 gr de foie-gras micuit o paté
  • 100 gr ametlla crocanti a dauets 
  • 100 gr de carquinyoli esmicolat 
Preparació:
 Es molt senzill. Només cal fer boletes amb el paté o el micuit i arrebossar-lo, com si fos una croqueta. Jo en vaig fer uns arrebossats amb ametlla crocanti i uns altres amb carquinyoli esmicolat, els de la foto son els d'ametlla. El gruix dels trossets de carquinyoli dependrà del vostre gust

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada