CAPO FARCIT AMB FRUITA CONFITADA


Ingredients per a 8 persones:

  • 1 capó de 2 kg i mig net
  • 250 g de pa de motllo
  • 1 ou
  • 1/2 got de llet
  • 300 g de fruita confitada
  • 1 branca de julivert
  • 1 ceba
  • 1 branca de farigola
  • 2 cullerades de mostassa antiga
  • 1 got de vi blanc
  • 3 cullerades d'oli d'oliva
  • sal
  • pebre
Preparació:

  1. Piqueu la ceba i la meitat de julivert. Remulleu el pa a la llet fins que estigui tou, escorreu el pa i el mescleu amb la picada de julivert, ou, 150 g de fruita tallada, sal i pebre.
  2. Salpebrar l'interior del capó i farciu-lo amb la mescla anterior. Cosiu les obertures i lligueu-lo amb un cordill de cuina.
  3. Posar el capó a una safata de forn amb oli, unteu-lo amb la mostassa, li tireu per sobre algunes fulles de farigola, i regar amb una mica més d'oli. Introduir la safata al forn, que haureu precalentat a 180 ºC , i quan el capó estigui daurat, regar-lo amb el vi i coure durant dues hores i mitja, i aneu regant amb els sucs de la safata.
  4. Una vegada estigui fet, poseu el capó a un plat de presentació, envoltar amb la fruita confitada restant i tirar.hi julivert picat per sobre. 

380 CALORIES PER RACIÓ.

Comentaris

Entrades populars