22 de des. 2013

GALL DINDI AMB AVELLANES


Ingredients per a 6 persones:


  • 1 gall dindi d'uns 3 kg
  • 40 g de bolets secs
  • 200 g d'avellanes torrades
  • 200 g de pa de motllo
  • 60 g de formatge parmesà ratllat
  • 1 ou
  • 1/2 got de llet
  • 1 gra d'all
  • 1 branca de romaní
  • 2 porros
  • 100 g de bacon a daus
  • 1 got de vi blanc
  • 60 g de mantega
  • sal
  • pebre
Preparació:

  1. Remullar el pa a la llet. Escórrer i mesclar amb el formatge, l'ou, l'all i les avellanes picades, els bolets remullats amb aigua, escorregudes i picades, sal i pebre.
  2. Netejar i secar el gall dindi i unteu l'interior amb la meitat de la mantega.. Salpebar i farcir amb la mescla anterior.
  3. LLigar el gall dindi perquè mantingui la forma, i introduir sota el cordill el romaní, colocar-ho a una safata de forn i unteu l'exterior amb la resta de  la mantega. Regar amb el vi i coure 3 hores al forn, estarà precalentat a 180 ºC, regar tot sovint l'au amb els sucs de la safata.
  4. Netejar els porros, tallar-los a trossets i coure 10 minuts al vapor, salpebrar i afegir a la safata amb els daus de bacon, 15 minuts abans de finalitzar la cocció del gall dindi.
640 CALORIES PER RACIÓ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada