1 de gen. 2015

SOPA DE PEIX AMB GALETS FARCITS DE GAMBES

Ingredients per a 4 persones:

  • 500 grs de preparat per  sopa de peix de La Sirena
  • 600 grs de gambes argentines La Sirena
  • 150 grs de ceba trossejada La Sirena
  • 75 grs de tomàquets a daus La Sirena
  • All trossejat La Sirena
  • 150 grs de galets mitjans 
  • 1 clara d'ou
  • 40 grs d'ametlla torrada 
  • brandy/cognac
  • pebre dolç
  • oli d'oliva
  • sal
  • pebre blanc
Preparació:

  1. Bull el preparat de sopa directament congelat amb un litre i mig d'aigua freda. Mentrestant descongela les gambes i un cop descongelades , escorre-les. Pela-les i separa per una banda les cues, i per una altra els caps i les pells.
  2. Sofregeix la ceba i l'all directament congelats amb una mica d'oli. Un cop la ceba sigui transparent, afegeix-hi els caps i les pells de les gambes, fes una reducció amb el brandy o cognac i tira.hi un polsim de pebre dolç. A continuació, agrega-hi el tomàquet congelat i sofregeix-lo a foc lent.
  3. Pica les cues de les gambes ben petites, salpebra-les i barreja-les amb la clara a mig muntar. Recorda que és molt important respectar les proporcions de gambes i clares, ja que si la pasta és massa líquida no qualla prou bé. Guarda la barreja a la nevera una estona perquè la pasta estigui ben freda.
  4. Afegeix el sofregit a la sopa fes-la bullir 5 minuts més i passa-la per un colador. Afegeix una picada feta amb l'ametlla i una mica de sal.
  5. Bull els galets durant 2 minuts menys dels temps indicat en el seu envàs, refreda´ls i farceix-los amb la barreja de gambes amb l'ajuda d'una màniga pastissera. Finalment , afegeix-los a la sopa, cou-los 4 minuts més sense deixar que aquesta bulli i el plat estarà llest per servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada