6 de set. 2015

ESPAGUETIS AMB CLOÏSSES



Ingredients per a 4 persones:

  • 400 g espaguetis
  • 250 g de cloïsses
  • 2 grans d'all
  • 1 branqueta de julivert
  • 1 branqueta de alfàbrega
  •  2 culleradetes d'oli d'oliva
  • "huevas" de salmó
  • sal
  • pebre negra
Preparació:

  1. Netejar les cloïsses sota l'aixeta amb aigia freda i deixar-les en aigua i sal, si és possible tota una nit a la nevera. Abans de treu-les de l'aigua, remeneu unes contra les altres perquè deixin anar tota la sorra. Deixeu-les escòrrer en un colador.
  2. Poseu a bullir els espaguetis amb aigua i sal, deixeu-los bullir fins que estiguin al dente. La poseu a escòrrer en un colador i la poseu sota l'aixeta en aigua freda per a tallar la cocció i evitar que la pasta quedi massa tova. Poseu la pasta a una safata, la salpebreu i remenu amb cura amb una cullera de fusta.
  3. Peleu els grans d'all i els talleu en làmines fines. Poseu oli a una paella i quan estigui calent poseu les cloïsses. Remeneu lleugerament. Afegiu els alls, doneu-li unes voltes i a mesura que les cloïsses ea vagin obrin, les retirtru i les reserveu a un plat.
  4. Poseu els espaguetis a la paella, afegiu les cloïsses sense les closques i ho remeneu peral de mesclar tots els ingredients.
  5. Aparteu la paella del foc i afegiu les "huevas" de salmó i poseu algunes herbes aromàtiques picades per sobre. Barrejar amb cura i servir-ho calent. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada