CANAPES ENROTLLATS SALMO


Ingredients:

  • Pa de motlle sense escorça
  • salsa pesto
  • salmó fumat
Preparació:
  1. Agafem dues llesques de pa bimbo i les posem un darrera l'altre de manera que quedi el final d'una sobre el principi de l'altre perquè quedi una llesca força llarga. 
  2. Passem el rodet per sobre les llesques de manera que quedi ben planes i fines.
  3. Estenem la salsa pesto per damunt i despres per sobre de la salsa hi posem el salmó fumat de manera que quedi repartit per tota la llesca.
  4. Enrotllem com si fos un braç de gitano i ens ajudem d'un paper film per enrotllar-ho, ho apretem ben fort com si fos un caramel per els costats de manera que quedi ben apretat.
  5. Ho posem al congelador i unes hores abans de servir els traiem del congelador i abans de que es descongeli ho tallem a rodanxes i ja ho disposem al plat de servir perquè s'acabi de descongelar.

Comentaris

Entrades populars