9 de gen. 2007

PIT D'ANEC AMB PANSES I SALSA MALVASÍA


Aquesta recepta és molt fàcil i és bonissima......


Ingredients:

Per a 4 persones:

1 dl.d'oli d'oliva

2 pits d'anec

100 grs. de panses

1 dl.de malvasía (vi dolç que és de Sitges, en el seu defecte pot ser Moscatell)

2 dl. de nata líquida

1 cullerada de sucre

sal i pebre negre


Temps: 40 min.


Preparació:

Posem les panses en remull amb la malvasía. A continuació salpebrem els pits d'anec i els fregim a foc viu amb l'oli d'oliva. Quan agafin color, i els coem 10 min. més al forn a 180ºC. Els reservem.

Afegim sucre al mateix oli que hem fregit els pits i el deixem daurar.Tot seguit hi afegim la malvasía amb les panses i ho deixem reduir.Hi tirem la nata líquida i deixem que també es redueixi una estona. Tallem els pits d'anec a rodanxes, els anem posant al plat en forma de flor i hi escampem la salsa per damunt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada