14 de maig 2007

Amanida de Meló, Parmesà i Pernil d'ànec

Ingredients:
1 escarola
1 meló cantaloup
100 grs de formatge parmesà fet a encenalls.
100 grs de pernil d'ànec tallat molt prim
julivert picat

Salsa:
8 cullerades d'oli d'oliva
2 culleradaes de vinàgre balsàmic
el suc d'una llimona
julivert picat,sal i pebre

Preparació: Renteu bé l'escarola, escorreu-la i talleu-la ben fina. Talleu el meló, traieu-ne les llavors i feu-ne llesques en forma de grills.
Salsa: Bateu bé tots els ingredients.
Col.loqueu l'escarola al plat. A sobre poseu-hi el meló, els encenalls de parmesà i el pernil d'ànec. Salpiqueu-ho amb el julivert picat i amaniu-ho amb la salsa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada