15 de juny 2007

Sopa freda de cireres amb cues de gamba

Ingredients per a 4 persones:
1/4 L. d'aigua
1 Kg de cireres espinyolades
16 cues de gamba
16 talls de formatge fresc
sal, pebre, oli d'oliva

Preparació:
Per a la sopa feu bullir les cireres en un cassó amb aigua. Mestrestant escaldeu les cues de gamba pelades en un altre cassó amb aigua i sal.
Poseu les cues de gamba al centre d'un plat fons i cobriu-les amb uns quants talls de formatge. Gratineu-ho al forn. A continuació salpebreu la sopa de cireres i trirureu-la. Amaniu les gambes gratinades amb formatge amb una mica de sal i oli i aboqueu-hi al voltant la sopa de cireres que prèviament haureu deixat refredar a la nevera. Podeu guarnir el plat amb una cirera i una mica de julivert.

Si la feu, digueu-me que us ha semblat.

Bona cuina !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada