2 de des. 2007

Xampinyons amb gambes

Un bon aperitiu per aquest NADAL
Ingredients per a 4 persones: 8 xampinyons, 8 gambes, 90 cl d'oli, 40 grs de julivert desfullat, 5 grs d'all., sal Maldon, palets per a les broquetes.
Preparació:
Passeu per a la batedora l'oli, el julivert, que prèviament haureu escaldat i eixugat, i l'all.
Seguidament netegeu els xampinyons i les gambes, salpebreu-los, poseu-hi l'oli per sobre i passeu-los per a la planxa fins que quedin daurats.
Per a preparar els plats, poseu un fons d'allada i, a sobre les broquetes de xampinyó amb gamba, que haureu amanit amb l'allada. També tireu-hi sal Maldon per a sobre.

Aquesta recepta la vaig fer jo l'any passat com aperitiu per Sant Esteve i va agradar molt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada