9 de febr. 2008

TRINXAT DE LA CERDANYA

4 persones 1 hora

Ingredients:

• 1 col verda d'hivern
• 1 quilo de patates
• 4 trossos de cansalada viada
• 2 grans d'alls
• oli llard, sal


1. Poseu una olla amb aigua al foc, quan comenci a bullir tireu-hi la sal, i la col, netejada i trossejada.
2. Peleu les patates i afegiu-les a l'olla, deixeu-ho bullir uns vint-i-cinc minuts fins que estigui tot cuit.
3. Escorreu be. Passeu la col i les patates a una cassola i tritureu-les amb l'ajut de l'escumadora, per tal que quedi ben barrejat.
4. En una paella amb una mica d'oli i una mica de llard, fregiu-hi els alls pelats; quan estiguin ben daurats, retireu-ho. Afegiu despres la cansalada, fregiu be, fins que quedi ben fet Reserveu.
5. Poseu un xic d'aquest oli a dins de la cassola on hi ha la col i les patates, removeu be.
6. En la paella on heu fregit la cansalada, i amb el greix que queda, poseu-hi tot el que hi ha a la cassola, formeu com una truita, daurant-la molt be per ambdues bandes. Quan estigui al punt, serviu-la de seguida amb el trossos de cansalada a sobre .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada