27 d’abr. 2008

AMANIDA DE RÚCULA I LLENTIES AMB FORMATGE DE CABRA

Ingredients
mitja bossa de canonge, 1 pot de llenties Pardines, 1 pastanaga ratllada, 1 branca d'api ratllat, rúcula, 200 g de formatge de cabra, tomàquets cirerols.
Ingredients per a la vinagreta: 50 g de nous, oli d'oliva i vinagre de poma i sal.

Preparació

1. Per muntar l'amanida, col·loqueu al centre del plat, fent capes, la "rúcula" tallada, la pastanaga, l'api, les llenties i el formatge de cabra. Envolteu-ho amb els brots de canonge i els tomàquets cirerols.
2. Amaniu-ho amb la vinagreta que aconseguireu picant amb un ganivet les nous ben petites, reservant-ne algunes per a la decoració, i barrejant-les amb l'oli d'oliva, un rajolí de vinagre i sal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada